Sinopsis

Stacks Image 143
Amb llibret, música i lletres de BEN HALES, es va estrenar el passat més de juliol del 2013, al Edinburgh Festival Fringe, al Gilded Balloon Teviot, sota la direcció escènica de Matt Wilde.

L'espectacle té com a punt de partida just el matí després de la “caiguda dels homes”, quan Adam i Eva es desperten en una part del Jardí de l'Eden que no reconeixen. I es fan algunes preguntes: On són? Què va succeir la nit abans? Què hi ha sota la fulla de parra que porta l'Adam?

No és fins que no coneixen a l'Arcàngel Oliver, el seu angelical “Agent de Transició”, que comencen a entendre les terribles conseqüències dels seus actes. L'Adam, traumatitzat pel la seva nova realitat, inicia una fugida per tal de tornar al Paradís perdut, deixant a Eva tota sola en una terra desconeguda, plena d'éssers estranys.

En el que podríem catalogar com la primera disputa conjugal de la Història.
Mentre la trama avança, Adam i Eva, descobreixen un nou món, es coneixen a ells mateixos, i aprenen la veritable naturalesa de la vida a la Terra.

Però sorgeix un dubte: Acceptaran el Pla Diví o es deixaran enredar per Llucifer? I és que, de debò és sensat això de deixar tot el destí de l'humanitat al criteri d'aquest home i d'aquesta dona sense experiència prèvia? Què han de fer poder decidir el futur que es mereixen?

Els altres personatges que apareixen en aquest relat “bíblic”, d'inspiració lliure en el llibre del gènesi són: un Llucifer molt peculiar (en Lucy), un Caribú distret i un Pomer molt xerraire.
Stacks Image 106