EQUIP ARTÍSTIC


Ben Hales, Autor i Compositor.

Pasted GraphicMúsic, compositor i escriptor freelance. Com guitarrista i compositor, ha treballat extensament amb el seu germà Matt Hales, i ha escrit i realitzat gires amb moltes altres bandes com Duke Special, David Ford i The Fray.
La seva música comercial inclou bandes sonores per a anuncis de Mitsubishi i Chrysler, entre d’altres.
Més recentment, ha compost música per a nombroses produccions de televisió com “Watson & Oliver”, “Dick and Dom Funny Business” i "The Stephen K Amos Show" i per a la BBC i Twofour / Canal 4 “A Short History of Everything Else".
També es lletrista, escriptor i dramaturg. Director associat de Splendid Productions, es el responsable de les adaptacions d'obres clàssiques, ha escrit i fet els arrenjaments de la música, i ha produit una àmplia gamma de recursos pedagògics .
La seva primera obra original “In Parenthesis” va guanyar concurs de dramatúrgia Metamorphosis08 del Ambassador Theatre Group's que es va estrenar al Teatre Churchill, Bromley, el juny de 2008. El seu segon guió "There's a Leak! " , Escrita per a joves intèrprets, va ser publicada per les editorials educatives Nelson Thornes .
Recentment ha creat la música per a la segona sèrie de “Watson &Oliver” per la BBC2, una nova obra anomenada “Poundtown”, estrenada al teatre de Greenwich el març de 2013, i la realització d' “Adam&Eve: The Musical“ estrenada al Festival Fringe d'Edimburg.

Silvia Sanfeliu, Direcció escénica

Pasted Graphic 1Ha adaptat i dirigit els musicals No Son Maneres De Matar Una Dona de Douglas J. Cohen, guardonat amb el PREMI BUTACA 2004 al millor espectacle musical. Kiss Me, Kate (de Cole Porter). Avenue Q (de Robert Lopez i Jeff Marx), Tick, Tick… Boom! (Jonathan Larson), Sweet Charity (Cy Coleman, Dorothy Fields, llibret de Neil Simon), The Little Sweep (“El petit escuraxemeneies”) Òpera de Benjamin Britten i Sister Act, El Musical (Alan Menken, Glenn Slater, llibret de Cheri i Bill Steinkellner). El 2004 crea la Productora EOS amb la que estrena el musical NO SON MANERES DE MATAR UNA DONA, l’obra de creació col.lectiva CÒRSEGA i LOBBY HERO de Kenneth Lonergan. També ha traduït els textos: Els Últims Dies De Clark K (d’Alberto Ramos Barranco), W;T (“Eng;ny”) (Margaret Edson), Twelfth Night (“Nit de Reis”) (William Shakespeare), Mort (Stephen Briggs, versió teatral de la novel·la homònima de Terry Pratchett) conjuntament amb Sílvia Santamaria i Miquel Àngel Parra. Llicenciada en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’ESAD – l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha estudiat Direcció Cinematogràfica al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CEEC) i a la California State University- Fullerton.

Adrià Bravo, Direcció Musical

Pasted Graphic 2Músic, compositor i professor de harmonia, anàlisi i llenguatge musical. Ha estudiat a l’escola superior de música de Catalunya amb Lluís Rosselló Molinari, Katia Michel, Adolf Pla i els membres del Quartet Casals Arnau i Abel Tomàs. Ha rebut classes magistrals de Ramon Coll, Erik Tawaststjerna, Lucy Mauro, Alba Ventura, Albert Guinovart, Lluís Grané, Trio Ludwig (Abel i Arnau Tomàs i Hyo – Sun Lim) i Narcís Bonet, i professors com Vladislav Bronevetzki, Daniel Ligorio, Albert Atenelle i Stanislav Potchekin, entre altres.
3r premi de la categoria C del 39è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya a Vilafranca del Penedès (2009), menció honorífica en el 43é Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya a Vilafranca del Penedès(2012), Menció Honorífica en el Concurs Internacional de Piano Rotary de Palma de Mallorca (2011), Premi Mestre Blanch d’ interpretació de piano, música de cambra i composició, en diversos anys, Premi de Joves Talents del Conservatori el (2012) i la beca d’estudis a l’excel·lència musical del C.M.M.M.
En L’apartat de teatre musical ha impartit formació de teatre musical a Castelbell i Navarcles i ha composat la música del musical AMAGAT(2014) amb David Villareal i s’ha representat a Navarcles, Manresa, Berga i Castellterçol, i n’ha fet l’enregistament en CD. També és cantant i guitarrista de diversos grups de música amb el que ha actuat a diverses Sales de Concerts de Catalunya.

Albert Genover, Producció

Pasted Graphic 3Actor, director i productor va començar al teatre a l’escola de Teatre El Galliner on va rebre formació en interpretació amb Pilar Prats, Silvia Escuder, Marta Corral, entre d’altres. A Barcelona es va formar en interpretació i veu a l’Escola Estudis de Teatre de Berty Tobias i Atrium Estudi amb Raimon Molins, Patricia Mendoza i Mireia Trias. Ha realitzat la Masterclass de teatre transaccional amb JeanClaude Frappant.
Ha actuat sota les ordres de German Tormo, Casimir Segura, Silvia Escuder, Pilar Prats, en obres com "Júlio Cesar" de William Shakespeare, "La Ratonera" d’Agatha Christie i "Arte" de Yasmina Reza. Com a director ha dirigit i fet adaptacions d’obres com "No hay ladrón que por bien no venga" de Dario Fo. "Ramón!" de Sergi Belbel i obres de creació col·lectiva dins de la companyia IUSI Teatro, del qual n’es co-fundador. També ha dirigit "Comedia Sin Título" de Federico Garcia Lorca.
Com a director es va formar a l’escola Eolia amb Jordi Prat i ha dirigit diferents companyies tant a Girona com a Barcelona. Com a productor ha col·laborat amb diverses produccions entre les mes recents la de l'espectacle "El tercer Invitado" del col·lectiu El balcon de la Espera, dirigit per Sergio Dominguex i Estrenat al Centre Cultural La Mercè de Girona el 20 de setembre de 2012