REPARTIMENT


Óscar Domínguez– Adam


Pasted GraphicFormat en Teatre de Text i Musical a les escoles Eòlia i Aules de Barcelona. Realitza diferent tallers de text amb directors com Jordi Prat i Coll, Àlex Mañas o Martí Torras. Complementa la seva formació a altres centres com La Bobina, Complot Escènic o FrankenStein Studio. Rep classes de cant amb professors com Daniel Anglès, Joan Vázquez, Javier Prieto o José Masegosa. Ha participat a Nevares El Musical (Festival Grec Barcelona 2014), Someday: un tribut a Alan Menken (Xavi Torras i David Pintó) i com a cover a Cuentros Cruentos (Teatro Calánime), apart de protagonitzar workshops com Ghost El Musical, com Sam Wheat, i El rei lleó, com a Simba Adult. També ha aparegut a la sèrie de TV3 La Riera en el paper de "Noguera". En l’actualitat forma part de Grinder El Musical (RetorCía), El Mago de Oz i Un seguit de catastròfiques aventures (Believe Teatro) i és cantant i productor de Testimony Gospel Singers. També produeix i dirigeix diferents projetes amb la seva companyia de
nova creació MercanCía.Sílvia Blavia– Eva

page5image18192Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. Va complementar la seva formació amb diferents tallers, com el de Macbeth a Sant Miniatto amb Peter Clough, teatre del sentits amb Enrique Vargas, postgrau de tècnica de veu amb Marissa Jossa i interpretació davant la càmera amb Esteve Rovira. Formació de Cant clàssic i solfeig al conservatori Municipal de Manresa. Desde el 2014 formant-se en Cant modern amb Elisabet Soler. Ha participat en una gran quantitat d’obres de teatre musical com, Jan i Júlia: Let’s go camping (2015), Jan i Júlia: Welcome Nanny (2013), El meu primer Nadal al Kursaal (2012), El meu primer Kursaal al Kursaal (2011) Apartament per a tres ...o quatre (2007/2012) l’Opereta IL FESTINO (2004) i les obres de teatre musical per a campanyes escolars Joan sense por, La Bella i la Bèstia i Hansel i Gretel, amb la que ha fet gira per tota Espanya.
En l’actualitat es docent de teatre per a infants i adults al Teatre Kursaal i al teatre Carlins, tots dos de Manresa.


Jordi Farrés – Llucifer

page5image18360-2Com a actor s’ha format a Atlantic Acting School de Nova York, ha rebut formació de les mans de Mel Churcher, Boris Rotenstein, Pere Ferran i Berty Tobias i la formació de teatre musical l’ha rebut de Daniel Anglès, Mariona Castillo i a l’Escola Memory de Barcelona. Com a ballarí ha rebut classes de dansa amb Susie Kellerman, Massimo Hita, Raffaella Carpio, Agnes Padrós i Paca Portillo. Ha treballat en espectacles com “El Mag d’Oz” i “Avenue Q” i ha treballat amb professionals com Jordi Prat i Coll, Jennifer Blake, David Pintó i Jordi Pérez i diverses participacions en cinema i publicitat. www.jordifarres.cat

Alex Marteen – Arcàngel Oliver


page6image14040-2Actor Cantant i músic s’ha format a l’escola Nancy Tuñón-Jordi Oliver, Coco Comín, Aules i a l’Acadèmia Intèrprets, amb noms tan reconeguts com Daniel Anglès, Fanny Roz, Miquel Tejada. Ha protagonitzat, compost l’espectacle “Grinder el musical” i forma part del grup vocals “Jarks”, finalista del programa “Oh Happy Day” de TV3. Es membre del grup “Monsieur Cactus” finalista del concurs Sona9 el 2013. Ha participat en espectacles de teatre musical i cabaret com “CABARETaDa” i “SingAlong” La Tropa Produce - Grup Balanyà. També en els espectacles “Soliloquejar amb algú” de Roger Torns a La Seca-Espai Brossa. “Vinyoli i el seu domini màgic”, amb Jaume Aulet i direcció de Pepi Sabrià amb el que ha fet gira per Catalunya.


Mireia Vallès – Caribú/Arbre/Conill


page6image14208-2Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral, va completar la seva formació a Buenos aires amb Guillermo Angelelli, Javier Daulte y Alejandro Masi, Eugenio Barba, Maria Shmaevich, Franco di Francescoantonio i Konrad Zschiedrich entre d’altres. En expressió corporal ha cursat innumerables tallers i cursos a casa nostra peró també a França i a Itàlia, amb Jacques Garros, Jean Daniel Fricker, i amb la companyia Los Corderos.SC. S’ha format en cant amb Jordi Homs i al Liceu ha cursat Piano amb Pere Mercader. En teatre ha participat en diversos espectacles de text sota la direcció de Mariano Pensotti, Sílvia Escuder, Ferran Joanmiquel, entre d’altres. En l’actualitat es docent de cos i interpretació a l’escola de Teatre El Galliner de Girona.